_DSC7541

Over ons

"een nieuw, maar toch vertrouwd gezicht in Zeeuws-vlaanderen"

Beveiliging inzetten voor de veiligheid van bezoekers en medewerkers bij u is cruciaal wanneer u zeker wilt zijn dat alles soepel verloopt. We zullen ons eerst even voorstellen, wij zijn V.O.F. Security Zeeland. U kent ons waarschijnlijk al jaren of nog maar sinds kort, maar hieronder stellen wij ons nog even kort voor:


Wie zijn wij?


Wat in 2005 begon als een groep vrienden die met een passie voor het beveiliging vak de horecagelegenheden in Terneuzen te hulp schoot is uitgegroeid tot een mooi team van beveiligers met nog steeds dezelfde passie en doelstellingen. Inmiddels erkend door het Ministerie van Justitie met een eigen ND nummer en daarom is Security Zeeland een nieuw, maar toch al jaren het vertrouwde gezicht op het gebied van beveiliging en op kleine- en grootschalige toonaangevende evenementen in Zeeuws- Vlaanderen. Denk bijvoorbeeld o.a. aan Vestrock, Festival de Ballade, Scheldeprijs, Dorpsfeesten Zaamslag, Herfstfeesten de Griete ,Visserijfeesten Breskens en Kermis Terneuzen.


Met een eigen visie en onze vertrouwde manier van beveiligen hebben we onze diensten steeds meer uitgebreid en worden we buitenom de beveiliging van horeca en evenementen ook ingezet in zorginstellingen of als receptionist.