_DSC7525

Horeca beveiliging

Horeca beveiliging inhuren voor uw trendy club, kroeg, chique eetgelegenheid of feesttent. Bij Security Zeeland zorgen we voor de inzet van ervaren en gediplomeerde horecabeveiligers voor elke type gelegenheid of bedrijfsevenement. Daarnaast stemmen wij uiteraard de beveiliging van uw gelegenheid af op de uw behoefte en aantal bezoekers/publiek en zorgen we voor een bijpassende beveiliger.

"Beveiliging met een glimlach!"

Je bent als horecabeveiliger het eerste aanzicht van de gelegenheid oftewel het visitekaartje. Onze horecabeveiligers zijn gastheren met een glimlach, zij stellen zich op als vriendelijke gastheer of gastvrouw met een heldere duidelijke communicatie en servicegerichtheid richting bezoekers en uw horecapersoneel.


Onze horecabeveiligers staan aan de deur, lopen controlerondes en geven uitvoering aan het geldende deurbeleid, waarbij ongewenste personen de toegang wordt ontzegd en gewenste bezoekers een prettige binnenkomst ervaren.


 

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van horecabeveiliging. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.