DSC7590-overlay

Evenementen beveiliging

Nederlandse Festivals, Dance-Events, Food Truck festivals, Dorpsfeesten, Sportevenementen. Allemaal voorbeelden van evenementen waarbij u optimale veiligheid voor uw bezoekers wilt, maar ook dat ze zich welkom voelen. Daarnaast stemmen wij de beveiliging van uw evenement af op uw behoefte en activiteiten. Evenementen beveiligers van Security Zeeland dragen er zorg voor dat bezoekersstromen worden gemonitord en podia, in- en uitgangen, continu op de juiste manier onder toezicht staan, lopen controle rondes en zorgen ervoor dat ongewenste personen de toegang wordt ontzegd. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar Security Zeeland goed in is. Bij ieder evenement, op ieder moment.

"Beveiliging als onderdeel van een totaaloplossing"

Security Zeeland biedt naast evenementen beveiliging ook servicemedewerkers, toezichthouders, verkeersregelaars en nachtbewaking aan. Beveiliging als onderdeel van een totaaloplossing.

image1

Servicemedewerker

Een servicemedewerker van Security Zeeland verwelkomt uw bezoekers en is een aanspreekpunt tijdens uw evenement. Servicemedewerkers kunnen worden ingezet voor werkzaamheden bij de entree zoals uitreiken van polsbandjes of het registreren van entree bewijzen bij uw evenement of gelegenheid. Ook kunnen ze u ontlasten op de toezicht van, bijvoorbeeld Corona maatregelen in bijvoorbeeld bouwmarktenof in de detailhandel. Ze kunnen het deurbeleid controleren en zijn de gastheer of gastvrouw bij de entree. Onze service medewerkers zijn vriendelijk, gastvrij en hebben overtuigingskracht.

Verkeersregelaars

Onze verkeersregelaars regelen alle verkeer rond evenementen, optochten, parkeerterreinen en dergelijke. Ze zorgen voor een snelle doorstroming van het verkeer en vlotte verwijzing naar een parkeerplek bij uw evenement

verkeersregelaars
_DSC7519 (1)

Nachtbewaker

Een nachtbewaker zorgt ervoor de dat de veiligheid van waardevolle spullen en apparatuur op uw evenement en het terrein ook in de nacht gewaarborgd blijft. U kunt met een gerust hart uw terrein aan onze zorg overlaten.
Onze nachtbewakers doen meer dan alleen beveiligen en zijn zeer servicegericht. Ze helpen u graag om u waar mogelijk te ontzorgen.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van evenementenbeveiliging. Neem contact met ons op voor een informatief gesprek.